Uit het fotoboek

Jeugd

 

 

Voor de resultaten van de wedstrijden kijk onder het tabblad wedstrijden. De junioren staan vermeld bij de senioren, de aspiranten staan vermeld bij de jeugd.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Nieuwe aanstelling jeugd en aspiranten trainers.

 

Beste jeugdleden,

 

Met enige trots wil ik jullie mededelen dat er, zoals jullie al wisten,  Hai Schoffeleers de nieuwe trainer voor de kadetten en de junioren is geworden. Echter voor de aspiranten was er nog niemand. Dit is met ingang van 14 juli 2011 veranderd, er zijn namelijk twee kanjers van trainers aangesteld met name Mark Schoffeleers en Roel Boetskens. Zij starten de traning dan ook met ingang van 14 Juli 2011. Er is echter een vereiste jullie zijn verplicht om aan de competitie deel te nemen, die bestaat uit 7 wedstrijden per seizoen, en deze worden verschoten op de zaterdagmiddagen. Tevens wordt van jullie verwacht dat er ook wordt deel genomen aan de kampioenschappen.

 Rest mij nog de nieuwe trainers veel succes en plezier toe te wensen in hun nieuwe Job. Voor alsnog hartelijk dank Heren voor jullie inzet.

 

Het bestuur en de Jeugdschutters van Willem Tell 1885