Uit het fotoboek

Nieuws

Topsport on Tour

'Topsport on Tour' komt naar Willem Tell 1885 op dinsdag 21 november om 19:00 uur!

 

'Topsport on Tour' is een programma van de Nederlandse Handboog Bond waarbij leden de mogelijkheid krijgen om de bondscoaches en topsporters van 'TeamNL' alles te vragen over hun trainingen, hun ambities, het leven als topsporter en de route naar de top.

Aansluitend zullen de coaches en sporters van 'TeamNL' bij de schiettraining waardevolle tips geven over jouw schiettechniek, maar ook in het algemeen!

 

Willem Tell 1885 nodigt alle schutters van regio 116 uit om op deze avond te komen luisteren, veel vragen te stellen en een hoop te leren! 

 

Aanmelden is verplicht via de site van de NHB. Alleen op deze manier is bekend hoeveel deelnemers er zullen zijn en hoeveel topsporters er mee komen op dinsdag 21 november. Schrijf je snel in, er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar. 

Topsport on Tour

Seizoensopener 2017

Sinds enkele jaren openen we het wedstrijdseizoen met een gezellige Short-Metric (doelen op 50 en 30 meter) ronde en aansluitende barbeque. Zo ook op zaterdag 26 augustus 2017. Met een opkomst van 12 schutters waren de FITA banen gezellig vol, daarbij helpt het uiteraard dat het weer uitstekend meezat. 

 

Shutters aan de meet.

 

Meer sfeer impressies terug te vinden in het Fotoboek.

Wisseling van de Wacht

Na een prachtig voorzitterschap van ruim 12 jaar heeft Maurice Pisters besloten om het stokje door te geven aan een opvolger.

In deze 12 jaar is er veel gebeurd. Een van de eerste wapenfeiten was de prachtige overkapping van onze wedstrijdbanen tussen 2004 en 2008. Daarnaast zijn er grote wedstrijden georganiseerd in en om de overkapping. In 2010 een internationale wedstrijd tussen Nederland en België, 2012 het Nederlands kampioenschap. Een jaar later in 2013 werd Willem Tell 1885 weer landskampioen, voor het laatst in 1997. Maurice bedankt voor je inzet als voorzitter!

 

Maurice is opgevolgd door een ander Maurice. Maurice Wierikx begint met veel enthousiasme en energie om Willem Tell 1885 verder de toekomst in te leiden.

 

Tevens hebben we afscheid genomen van onze secretaris. Hai Schoffeleers heeft deze functie de afgelopen jaren met verve vervult, maar door het bereiken van de 70 jarige leeftijd is er een einde gekomen aan de bestuurstaken van Hai. We willen Hai namens het bestuur en Willem Tell heel erg bedanken voor alle jaren van belangeloze inzet.

Als opvolger is Armand Pinkaarts aangetreden.

Euregiocup 2016

28 februari 2016 stond weer in het teken van het Euregiocup toernooi te Willem Tell 1885. Ook dit jaar zijn de strijdende teams vanuit alle hoeken in de Euregio afgereisd naar Geverik. Met schutters uit Duitsland, België en Limburg stond de dag garant voor een vol sportiviteit, vriendschap, competitie en gezelligheid.

Ook dit jaar bleef het spannend tot en met de laatste pijl. Uiteindelijk wist Hunsel met de wisseltrofee naar huis te gaan.

 

Foto's zijn te bekijken in het fotoboek.

Winnaars Euregiocup 2016