Uit het fotoboek

Verbouwing Lokaal

Afgelopen maanden is er bij Willem Tell 1885 veel bedrijvigheid geweest. Bouwmaterialen en gereedschap werd aangesleept en een behoorlijke hoeveelheid afval afgevoerd. Dit is allemaal in het kader om het schutterslokaal milieubewuster te maken. De eerste voorbereidingen zijn in de wintermaanden van 2015 getroffen door allereerst een inventarisatie te maken van de pijnpunten in het energieverlies bij Willem Tell 1885. 

 

Uit deze analyse is gebleken dat voornamelijk het oude lokaal vele verbeterpunten had. Zoveel zelfs dat er een prioriteitenlijst is gemaakt voor de uit te voeren punten. Zo zijn er in de zomervakantie alle raam- en deurkozijnen vervangen door nieuw HR++ beglazing en zijn de buitenwanden van de eerste verdieping geïsoleerd. In de aankomende weken moet deze ingreep voornamelijk nog worden afgewerkt aan de binnenkant en moet de zolderverdieping nog worden aangepakt. 

 

Willem Tell 1885 wil graag alle vrijwilligers bedanken voor hun harde werk in de afgelopen maanden en hoopt op veel inzet in de aankomende tijd. Tevens de buurtbewoners voor het begrip in verband met de (mogelijke) overlast.

Voor foto's zie het fotoboek.