Uit het fotoboek

Wisseling van de Wacht

Na een prachtig voorzitterschap van ruim 12 jaar heeft Maurice Pisters besloten om het stokje door te geven aan een opvolger.

In deze 12 jaar is er veel gebeurd. Een van de eerste wapenfeiten was de prachtige overkapping van onze wedstrijdbanen tussen 2004 en 2008. Daarnaast zijn er grote wedstrijden georganiseerd in en om de overkapping. In 2010 een internationale wedstrijd tussen Nederland en België, 2012 het Nederlands kampioenschap. Een jaar later in 2013 werd Willem Tell 1885 weer landskampioen, voor het laatst in 1997. Maurice bedankt voor je inzet als voorzitter!

 

Maurice is opgevolgd door een ander Maurice. Maurice Wierikx begint met veel enthousiasme en energie om Willem Tell 1885 verder de toekomst in te leiden.

 

Tevens hebben we afscheid genomen van onze secretaris. Hai Schoffeleers heeft deze functie de afgelopen jaren met verve vervult, maar door het bereiken van de 70 jarige leeftijd is er een einde gekomen aan de bestuurstaken van Hai. We willen Hai namens het bestuur en Willem Tell heel erg bedanken voor alle jaren van belangeloze inzet.

Als opvolger is Armand Pinkaarts aangetreden.